Microsoft 365 e-mail

Home » Microsoft 365 e-mail

Microsoft 365

Microsoft 365 bevat online programma’s die ervoor zorgen dat u onder andere kunt mailen en tekst en data kan behandelen. Dit softwarepakket bevat alle standaard onderdelen die u in een organisatie nodig hebt.

Het pakket draait op de Cloud of uw werkstation, zodat u altijd uw bedrijfsgegevens bij de hand hebt en makkelijk en veilig binnen het team data kan delen. Microsoft 365 is de basis van uw digitale bedrijfsomgeving.

E-mail

Door de e-mailoplossing van Microsoft te gebruiken houd u de mail georganiseerd. Met deze Hosted Exchange licentie beschikt de mailbox over 50 GB aan opslagcapaciteit.

OneDrive

Al uw privedocumenten hebben een bestandsopslag tot wel 1 TB.

Teams

Microsoft Teams is de software waarmee u met collega’s via chat of video bellen samen kunt werken. Met Teams kunt u samen aan bestanden werken, uw scherm delen met collega’s en presentaties of online meetings houden.

Geef elk project of afdeling binnen uw organisatie een eigen kanaal met eigen apps waarmee ze efficiënt kunnen samenwerken en communiceren. Teams is aan te passen naar de eigen werkwijze in uw organisatie. Hoe dit voor u het beste werkt, leggen wij graag in een gesprek uit.

Office

Microsoft office beschikt over alle Office apps zoals: Outlook, Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Publisher en Access. Office geeft u de mogelijkheid om ook offline deze apps te gebruiken.

Met de Microsoft 365 standaard licentie stelt u gemakkelijk alle apps in op uw eigen werkstation. Zo heeft u toegang tot de meest uitgebreide mogelijkheden. Denk aan aangepaste animaties in PowerPoint, verschillende lettertypen in Word en draaitabellen in Excel. Opties die in de online variant niet mogelijk zijn.

SharePoint

SharePoint maakt het mogelijk om gezamenlijk in één document te werken en bestanden met collega’s te delen. U beschikt over een bestandsopslag van tot wel 1 TB.

Microsoft 365 Back-up

De Microsoft licentie is gekoppeld aan één gebruiker. Wilt u werken met back-ups van uw e-mailadres en office bestanden? Neem dan contact met ons op.

Microsoft 365 Exchange - basis pakket

 • E-mail, contact personen en agenda in de Cloud incl. 50 GB opslagcapaciteit (excl. back-up)
 • Microsoft office software online (in de browser)
 • Microsoft Teams
 • Microsoft OneDrive – 1 TB persoonlijke data opslag (excl. back-up)
 • Microsoft SharePoint – 1 TB bedrijfsdata opslag (excl. back-up)

Microsoft 365 Exchange - standaard pakket

 • E-mail, contact personen en agenda in de Cloud incl. 50 GB opslagcapaciteit (excl. back-up)
 • Microsoft office online
 • Microsoft office software lokaal t.b.v. max 5 apparaten per gebruiker
 • Microsoft Teams
 • Microsoft OneDrive – 1 TB persoonlijke data opslag (excl. back-up)
 • Microsoft SharePoint – 1 TB bedrijfsdata opslag (excl. back-up)
Wilt u meer over ons weten?

Neem contact op

Heeft u vragen over Microsoft 365 of wilt u vrijblijvend ons advies voor uw organisatie?
Wij helpen u graag verder!