Online Marketing

Home » Online Marketing
// Trienekens Online

Realiseer groei...

Bij online marketing denken we vaak aan e-commerce en webshops, maar online marketing is veel breder. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoekmachine optimalisatie, social media marketing en e-mailmarketing. Dit is slechts een kleine greep uit alle online marketing mogelijkheden.

SEA

Het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden), waarbij wordt afgerekend per klik (een afgeleverde bezoeker). Dat is zoekmachine adverteren (SEA; Search Engine Advertising).

SEO

Het optimaliseren van (mobiele) websites en apps voor mensen die zoekmachines gebruiken. Dat is zoekmachine optimaliseren (SEO; Search Engine Optimization). Het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen.

Webanalyse

Het meten en analyseren van het gebruik van een (mobiele) website of app. De statistieken over het bezoek van een internetsite vertellen veel over de effectiviteit van een website en mogelijke verbetermogelijkheden. Bij webanalyse wordt onder meer gekeken naar het bereik en verkeer van een website (de hoeveelheid unieke bezoekers en paginaweergaven). 

Social Media Marketing

Sociale media (bijv. Facebook of Instagram) worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Een marketingtechniek genaamd Social Media Marketing. Belangrijk dat het alleen ingezet moet worden wanneer het bedrijf en de markt hiervoor geschikt zijn.

Content Marketing

Wij vinden dit de leukste en creatiefste manier van online marketing. Zonder direct uw product of dienst aan te prijzen, uw prospects en klant de helpende hand bieden op een aantrekkelijke manier. Deel waardevolle informatie waarmee u hen helpt betere keuzes te maken of meer uit uw product of dienst te halen.

    Graag ontvang ik advies...

    Vragen over online marketing?

    Neem contact op!