Over ons

Home » Over ons
// Wat we willen

Het verhaal...

Van hobby tot digital agency. Wij staan voor professionele kwaliteit. Gedreven en opgegroeid met het internet. We kunnen niet zonder en weten niet beter. Als geen ander weten wij dat online 24/7 is.

Wat mag je verwachten?

Een digital bureau met razendsnelle hosting, kwalitatief hoogstaande websites & webshops. Ondersteunend met een goede online marketingstrategie. Met ruim 15 jaar ervaring in ‘online’, weten we voor iedere klant een juiste aanpak te bepalen. Dit doen we niet alleen, maar samen met u! Eerst nadenken, dan doen. Zo maken we samen het verschil.

Ons team

Maak kennis met ons team van specialisten die altijd voor u klaar staan en het beste uit uw website of webshop willen halen.

Bram

Eigenaar van Trienekens Online

Samen mooie stappen maken in de online wereld, dat is het toch het leukste wat er is? Vragen op het gebied van online kunt u aan mij stellen. Project manager van begin tot eind!

Martijn

Front-end developer

Vol enthousiasme sinds 2019 in dienst bij Trienekens Online. Een passie voor het ontwikkelen van snelle en toffe websites die futureproof zijn. Ik ga graag voor je aan de slag!

Brandon

Webdesigner

Vanuit een grafische opleiding ben ik me gaan specialiseren in het ontwerpen van onder andere logo’s, huisstijlen en websites. Mooie en toffe ontwerpen maken die gebruiksvriendelijk zijn, is mijn motto.

Bart

Administratie

De cijfers up to date houden is mijn belangrijkste taak. Het persoonlijk contact met de klant vind ik erg prettig en zorgt voor een goede sfeer, ook als je af en toe een vriendelijke reminder moet sturen.

Femke

Social media & content assistent

Ik assisteer met veel plezier verschillende bedrijven bij het plaatsen, delen en creëren van content. Van content voor de website tot het plaatsen en inplannen van uw Social media post, ik help uw organisatie graag met creatieve content.

Rudy

Magento developer

Daniel

Magento developer

Kenny

WordPress developer

2011

Oprichting

In mei 2011 wordt Trienekens Online opgericht door Bram Trienekens.

2012

Websites & webshops

De eerste websites & webshops voor verschillende klanten gaan online.

2013

Webhosting

Samenwerking met betrouwbare partner op hosting gebied.

2015

Online marketing

Online marketing diensten toegevoegd.

2019

Groei

Uitbreiding van het team en focus op groei.

2021

Verhuizing

Verhuizing naar nieuwe locatie Kerkstraat 30-A, 5751 BH Deurne

Deel uitmaken van iets moois?

Ook altijd online en bezig met de nieuwste digitale ontwikkelingen? Bent u toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet bent u onze nieuwe aanwinst. Naar uw werk gaan moet leuk zijn, tot snel!