Tools & Partners

Home » Over ons » Tools & Partners
// Trienekens Online

Handig...

Met verschillende tools kunt u uw website of webshop nog beter maken. Groei door met een goede online marketing strategie. Onderstaande tools van partners kunnen u daarbij helpen. Geen tijd of zin om dit zelf op te kunnen pakken? Neem dan gerust contact met ons op.

Elementor Pro, een veelgebruikte page builder voor WordPress. Ze bieden een gratis versie aan en een Pro versie. De gratis versie is leuk om kennis te maken met de pagebuilder, maar de Pro is een verstandige keuze. Zo vervangt de software een hoop (betaalde) plugins en heb je geen kosten voor een thema. Daarnaast maak je op deze wijze ook minder gebruik van overbodig codes en scripts.
Koongo, is een data feed management tool. Ideaal om de producten uit uw webshop zichtbaar te maken op Google Shopping of bijv. vergelijkingssites als beslist.nl & Marktplaats. Vergroot uw bereik en laat uw omzet stijgen!

Moneybird, onze partner op het gebied van boekhouding. Moneybird is het boekhoudprogramma voor iedereen. Het is gebruiksvriendelijk en werkt snel. Deze tool biedt u een overzicht van al uw facturen en offertes en is ook op mobiel te gebruiken.

Mageworx, premium extensies voor Magento 2. Mageworx helpt verkopers, bureaus en ontwikkelaars om betere online winkels te creëren. Slimme Magento 2 extensies & Shopify-apps is de main business.

Mangools, onze partner op het gebied van SEO tools. Een betaalbare all-in SEO tool voor ondernemers. KWFinder: zoekwoorden analyse tool. SERPChecker: analyseren van de zoekresultaten. SERPWatcher: bijhouden van de posities van uw zoekwoorden. LinkMiner: linkbuilding analyse tool. SiteProfiles: website analyse tool.

OneStepCheckout Magento, een goede checkout zorgt simpelweg voor een betere conversie. Naast de standaard checkout, kiezen onze klanten vaak voor OneStepCheckout. De meest populaire One Step Checkout voor Magento 2.

SE Ranking, 100% nauwkeurige zoekwoord rank tracking. Controleer hoe je website scoort in de zoekresultaten; per land, per regio of zelfs per stad! Op ieder moment en zo vaak als jij dit wilt. Rijk aanbod aan SEO tools die jou helpen je website beter te laten ranken.

Swiss Up Labs, free & premium extensies voor Magento 2. Swiss Up Labs levert oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Het brede aanbod aan Magento 2 extensies is nog maar een begin. Laat je business groeien!

TranslatePress, WordPress-vertaalplug-in die iedereen kan gebruiken. Een betere manier om uw WordPress-site rechtstreeks vanaf de front-end te vertalen, met volledige ondersteuning voor WooCommerce, complexe thema’s en sitebouwers. Een WordPress-vertaalplug-in die voor de verandering gemakkelijk te gebruiken is.

WP Rocket, onze partner op het gebied van caching voor WordPress websites. Naast razendsnelle hosting, kunnen we uw website nog sneller maken. Een trage website kost u bezoekers en dus (in)direct omzet. Het is geen geheim dat ook Google rekening houdt met de snelheid van uw website.