Tools & partners

Handig...

Met verschillende tools kunt u uw website of webshop nog beter maken. Groei door met een goede online marketing strategie. Onderstaande tools van partners kunnen u daarbij helpen. Geen tijd of zin om dit zelf op te kunnen pakken? Neem dan gerust contact met ons op.

Elementor Pro, een veelgebruikte page builder voor WordPress. Ze bieden een gratis versie aan en een Pro versie. De gratis versie is leuk om kennis te maken met de pagebuilder, maar de Pro is een verstandige keuze. Zo vervangt de software een hoop (betaalde) plugins en heb je geen kosten voor een thema. Daarnaast maak je op deze wijze ook minder gebruik van overbodig codes en scripts.

Moneybird, onze partner op het gebied van boekhouding. Moneybird is het boekhoudprogramma voor iedereen. Het is gebruiksvriendelijk en werkt snel. Deze tool biedt u een overzicht van al uw facturen en offertes en is ook op mobiel te gebruiken.

Mangools, onze partner op het gebied van SEO tools. Een betaalbare all-in SEO tool voor ondernemers. KWFinder: zoekwoorden analyse tool. SERPChecker: analyseren van de zoekresultaten. SERPWatcher: bijhouden van de posities van uw zoekwoorden. LinkMiner: linkbuilding analyse tool. SiteProfiles: website analyse tool.

WP Rocket, onze partner op het gebied van caching voor WordPress websites. Naast razendsnelle hosting, kunnen we uw website nog sneller maken. Een trage website kost u bezoekers en dus (in)direct omzet. Het is geen geheim dat ook Google rekening houdt met de snelheid van uw website.

×