Veilig op HTTPS – SSL Certificaten

Vanaf oktober 2017 geeft Chrome (versie 62) de waarschuwing ‘NIET VEILIG’ weer wanneer gebruikers tekst opgeven in een formulier op een HTTP-pagina en voor alle HTTP-pagina’s in de incognitomodus.

De nieuwe waarschuwing maakt deel uit van een langetermijnplan om alle pagina’s die via HTTP worden weergegeven, als ‘Niet veilig’ te markeren.

Migreren naar HTTPS

Als u wilt voorkomen dat de melding ‘Niet veilig’ wordt weergegeven wanneer Chrome-gebruikers uw site bezoeken, verzamelt u alleen invoergegevens van gebruikers op pagina’s die worden weergegeven via HTTPS.
Volledige informatie te vinden op: Google Uw site beveiligen met HTTPS

Bestel eenvoudig een van onze SSL-certificaten

COMODO WILDCARD
jaarlijks
149,95
Een wildcard certificaat kun je op alle subdomeinen gebruiken (incl. www.) van jouw domeinnaam. Dit certificaat werkt niet op *.*.jouwdomeinnaam.nl.
aanvraag + verlenging
configuratie
zekerheid bij migratie
directe fix bij veiligheidslekken
Bestel
COMODO EV
jaarlijks
169,95
Een EV-certificaat kun je afsluiten op het hoofddomein óf op een subdomein. Het is herkenbaar aan de groene adresbalk en komt betrouwbaarder over.
aanvraag + verlenging
configuratie
zekerheid bij migratie
directe fix bij veiligheidslekken
Bestel

Wat is een SSL-certificaat?

Een SSL-certificaat is een encryptie tussen browser en server. Het zorgt ervoor dat gevoelige gegevens, bijvoorbeeld transacties en logins, versleuteld zijn. Hierdoor kan het verkeer niet ontcijferd worden door kwaadwillenden. Je herkent het aan de ‘https’ in de url.

Heb ik SSL nodig?

Voor webshops is het een must, maar ook voor veel andere websites en webapplicaties biedt een SSL-certificaat zekerheid en vertrouwen. Zo plaatst Google websites met een SSL-certificaat hoger in de zoekresultaten dan websites zonder SSL-certificaat.

Wat moet ik doen?

Bij Trienekens Online helemaal niets; wij verzorgen het volledige traject, van aanvraag tot implementatie tot verlenging. Er bestaan verschillende SSL-certificaten. Trienekens Online biedt voor alle mogelijke veiligheidseisen het juiste certificaat.

 

 

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Alleen beschikbaar i.c.m. hosting van Trienekens Online. Wilt u ook SSL maar heeft u geen hosting van Trienekens Online, neem dan contact met uw hosting provider op. Of word klant bij ons 😉