Webhosting

Home » Webhosting
// Gegarandeerde Topkwaliteit

Vroem vroem...

Webhosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server in een datacenter. Wij zorgen ervoor dat uw website en e-mail blijven werken en uw website snel is.

Trienekens-online-webhosting

Heeft u hosting nodig voor uw website?

Bent u van plan om een eigen site te maken of een blog bij te houden tijdens een buitenlandse reis? Bent u uw oude hosting partij meer dan zat en kiest u nu voor kwaliteit? Wij kunnen ons voorstellen dat u weet wat u wilt, maar dat u zich totaal niet bezig wilt houden met hosting. Betrouwbare website hosting is essentieel, zeker in het geval van een commerciële website. Een trage website kan namelijk tot een vervelende online ervaring leiden en daarmee ook klanten kosten.

Wij leveren passende webhosting voor alle soorten websites en maken daarbij gebruik van de modernste technologieën op hosting gebied. Wij doen er alles aan om uw website altijd bereikbaar en snel te houden.

WordPress

Website

€125,-

Basis

betaling per jaar

SSD Opslagruimte 5 GB
Max. 5 databases
Onbeperkt dataverkeer*
Basis support
1 domeinnaam
SSL certificaat

€125,-
€250,-
Meest gekozen

Premium

betaling per jaar

SSD Opslagruimte 15 GB
Max. 10 databases
Onbeperkt dataverkeer*
Premium support
1 domeinnaam
SSL certificaat

€250,-
op maat

Exclusief

betaling per jaar

SSD Opslagruimte ? GB
Max. ? databases
Onbeperkt dataverkeer*
Master support
? domeinnaam
SSL certificaat

€maat
Genoemde prijzen zijn ex. BTW en voor een periode van één jaar. Dataverkeer op basis van Fair Use Policy.

Heeft u hosting nodig voor uw webshop?

U heeft een webshop of wilt een nieuwe webshop bouwen? Bent u uw oude hosting partij meer dan zat en kiest u nu voor kwaliteit. Wij kunnen ons voorstellen dat u weet wat u wilt, maar dat u zich totaal niet bezig wilt houden met hosting. Betrouwbare webshop hosting is essentieel, zeker in het geval van een commerciële webshop. Een trage website kan namelijk tot een vervelende online ervaring leiden en daarmee ook omzet kosten.

Wij leveren passende webhosting voor alle soorten webshops en maken daarbij gebruik van de modernste technologieën op hosting gebied. Wij doen er alles aan om uw webshop altijd bereikbaar en snel te houden.

Wilt u meer over ons weten?

Neem contact op

Op zoek naar webhosting voor uw website of webshop? Snelle webhosting met top support en de modernste technologieën is waar wij voor staan. Bel ons of stuur een berichtje.