+31 493 76 90 08 info@trienekensonline.com Kerkstraat 30-A, 5751 BH Deurne, Nederland

Webshops

Home » Webshops
// Shoppen is een beleving

Verkoop online...

Wilt u een webshop laten maken? Samen met u maken we een webshop in de stijl die past bij uw bedrijf of dienst. Een gebruiksvriendelijke webshop, zo ingericht dat de gebruiker in staat is om op een eenvoudige en snelle manier een product of dienst aan te kopen.

Voor en door ondernemers

Omdat we zelf ook ondernemers zijn snappen we precies hoe het werkt. Ons aanbod is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe webshop. Met een webshop laat u het internet kennis maken met uw product of dienst.

U wilt zonder gedoe een professionele webshop voor een eerlijke prijs. We werken daarom met enkele standaard pakketten, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. We nemen al het werk uit handen en zorgen dat uw webshop zo snel mogelijk online is. Daarna zorgen we ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over de webshop en verzorgen we de hosting & het onderhoud.

Met onze jarenlange ervaring in online, marketing, sales & e-commerce kunnen we u ook op strategisch vlak helpen. Laten we samen iets moois online realiseren en uw doelstellingen bereiken.

Magento 2

Op alle mogelijke gebieden kunnen wij u online helpen, maar eerlijk is eerlijk, voor sommige dingen heeft u ons echt niet nodig. Wij hebben de voorkeur om een webshop in Magento 2 te bouwen. Een e-commerce-platform in handen van Adobe. Vergroot de betrokkenheid van gebruikers, volledig responsive webdesign met een betere navigatie, verbeterde snelheid en veiligheid. Zomaar enkele verbeterpunten van Magento 2 ten opzichte van Magento 1. Magento is het meest populaire e-commerce-platform met een marktaandeel van méér dan 30 procent.

Wij zijn niet gebonden aan Magento 2. We bouwen en onderhouden ook andere e-commerce-platformen of maatwerk webshops.

Goed vindbaar

De website wordt zoekmachine vriendelijk gemaakt

Vormgeving

Geheel in de stijl die bij u of uw bedrijf past

Productbeheer

Beheer eenvoudig producten. Bewerk prijzen, foto’s, beschrijvingen en meer

Backoffice

Overzicht van uw bestellingen en omzet. Verstuur Track & Trace

Tarieven Wat is de prijs voor een webshop?

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

*Magento 2 gebruiken wij als basis. Wilt u een ander CMS gebruiken zoals WordPress (WooCommerce) of Joomla (VirtueMart) of liever een eigen CMS, dan is dat ook mogelijk.

    Graag ontvang ik advies...

    Vragen over webshops?

    Neem contact op!