Webshops

Home » Webshops
// Shoppen is een beleving

Verkoop online...

Wilt u een webshop laten maken? Samen met u maken we een webshop in de stijl die past bij uw bedrijf of dienst. Een gebruiksvriendelijke webshop, zo ingericht dat de gebruiker in staat is om op een eenvoudige en snelle manier een product of dienst aan te kopen.

Trienekens-online-webshop-klant

Voor en door ondernemers

Omdat we zelf ook ondernemers zijn snappen we precies hoe het werkt. Ons aanbod is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe webshop. Met een webshop laat u het internet kennis maken met uw product of dienst.

U wilt zonder gedoe een professionele webshop voor een eerlijke prijs. We werken daarom met enkele standaard pakketten, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. We nemen al het werk uit handen en zorgen dat uw webshop zo snel mogelijk online is. Daarna zorgen we ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over de webshop en verzorgen we de hosting & het onderhoud.

Met onze jarenlange ervaring in online, marketing, sales & e-commerce kunnen we u ook op strategisch vlak helpen. Laten we samen iets moois online realiseren en uw doelstellingen bereiken.

Specialist in Magento​

Op alle mogelijke gebieden kunnen wij u online helpen, maar eerlijk is eerlijk, voor sommige dingen heeft u ons echt niet nodig. Wij hebben de voorkeur om een webshop in Magento 2 te bouwen. Een e-commerce-platform in handen van Adobe. Vergroot de betrokkenheid van gebruikers, volledig responsive webdesign met een betere navigatie, verbeterde snelheid en veiligheid. Zomaar enkele verbeterpunten van Magento 2 ten opzichte van Magento 1. Magento is een populair e-commerce-platform met een marktaandeel van méér dan 8 procent.

Wij zijn niet gebonden aan Magento 2. We bouwen en onderhouden ook andere e-commerce-platformen of maatwerk webshops.

Lightspeed

Shopware
Shopify
WooCommerce
PrestaShop
Garantie

Onze beloften

Goed vindbaar in google

De website wordt zoekmachine vriendelijk gemaakt

Vormgeving

Geheel in de stijl die bij u of uw bedrijf past

Backoffice

Overzicht van uw bestellingen en omzet. Verstuur Track & Trace

Productbeheer

Beheer eenvoudig producten. Bewerk prijzen, foto’s, beschrijvingen en meer

Maikel de Bruin
Maikel de Bruin
Eigenaar van Superhandig.nl
Lees verder
Trienekens Online is o.a. verantwoordelijk voor de realisatie, optimalisatie, beheer en onderhoud van onze webshops. Dankzij hun ruime ervaring, brede kennis en bovenal gedreven medewerkers is Trienekens Online voor ons van grote meerwaarde.
Home Couture Shop
Home Couture Shop
Eigenaresse van Home Couture Shop
Lees verder
Bram staat altijd paraat om onze vragen te beantwoorden, e.e.a. uit te leggen en denkt goed met ons mee in oplossingen. Fijn contact en snelle schakeling m.b.t. de optimalisering van onze website!
Wilt u meer over ons weten?

Neem contact op

Op zoek naar een webshop op maat en een design die bij jouw huisstijl past? Een snelle webshop die goed vindbaar is vindbare webshop met top support is waar wij voor staan. Bel ons of stuur een berichtje.