Websites

Online zijn...

Wilt u een website laten maken? Samen met u maken we een website in de stijl die past bij uw bedrijf of dienst. Wilt u meer nieuwe klanten aantrekken of uw website gebruiken als online visitekaartje, dan bieden wij altijd een passende oplossing.

Voor en door ondernemers

Omdat we zelf ook ondernemers zijn snappen we precies hoe het werkt. Ons aanbod is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. Met een website krijgt u meer klanten, offerteaanvragen en afspraken.

U wilt zonder gedoe een nieuwe website voor een eerlijke prijs. We werken daarom met enkele standaard pakketten, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. We nemen al het werk uit handen en zorgen dat uw website zo snel mogelijk online is. Daarna zorgen we ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over de website en verzorgen we de hosting & het onderhoud.

Met onze jarenlange ervaring in online, marketing, sales & e-commerce kunnen we u ook op strategisch vlak helpen. Laten we samen iets moois online realiseren en uw doelstellingen bereiken.

WordPress

Op alle mogelijke gebieden kunnen wij u online helpen, maar eerlijk is eerlijk, voor sommige dingen heeft u ons echt niet nodig. Al onze websites draaien op WordPress. Het is een systeem om een website mee te beheren zonder dat u hiervoor (veel) technische kennis nodig hebt. WordPress is zo eenvoudig in gebruik, dat méér dan 30 procent van het hele internet op WordPress draait.

Wij zijn niet gebonden aan WordPress. We bouwen en onderhouden ook andere content management systemen of maatwerk websites.

Goed vindbaar

De website wordt zoekmachine vriendelijk gemaakt

Vormgeving

Geheel in de stijl die bij u of uw bedrijf past

Website beheren

Na oplevering kunt u eenvoudig aanpassingen maken

Service

Goede bereikbaarheid en supersnelle response

Tarieven Wat is de prijs voor een website?

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

*WordPress gebruiken wij als basis. Wilt u een ander CMS gebruiken zoals Joomla, Drupal of liever een eigen CMS, dan is dat ook mogelijk.

Aantal website klanten

86 +

Uptime

99.99 %

Support

24 /7

    Graag ontvang ik advies...

    ×