WordPress onderhoud

Een veilige WordPress website met maximale prestaties? Kies voor online ontzorging!

Waarom WordPress updaten?

Als uw site met WordPress is gemaakt, is het belangrijk dat u deze regelmatig bijwerkt. We leggen op deze pagina uit, waarom het zo belangrijk is.

Misschien is uw motto ‘als mijn website online is, waarom zou ik dan iets moeten repareren’. Het beste kunt u dan een auto als voorbeeld nemen of rijdt u ook zonder APK rond? Met andere woorden WordPress of software in het algemeen werkt precies zo.

Dus waarom moet u updaten? Drie redenen:

  1. Beveiliging
  2. Bugfixes
  3. Nieuwe functies en verbeterde prestaties

01.

WordPress
beveiliging

De belangrijkste reden om uw WordPress website up-to-date te houden, is beveiliging. Meer dan 30% van alle websites zijn gemaakt met WordPress, waardoor het verreweg het meest gebruikte CMS (Content Management System) ter wereld is. Vanwege zijn populariteit is WordPress een populair doelwit voor hackers en distributeurs van schadelijke code.

Elke WordPress update bevat versie-opmerkingen, een opsomming van wat in deze update is verholpen en gewijzigd. Hackers lezen de versie-opmerkingen en proberen ze vervolgens te exploiteren door te zoeken naar sites die nog niet zijn bijgewerkt. Als uw site vanuit een oudere WordPress versie wordt uitgevoerd, betekent dit dat deze bekende kwetsbaarheden heeft.

Naast de kerninstallatie kunnen plugins en thema’s ook worden misbruikt. Zorg er dus voor dat u deze ook bijwerkt.

Vraagt u zich af waarom iemand uw site zou willen hacken? Het gaat hackers vaak niet om uw website, maar juist wat ze er vervolgens mee kunnen doen. Veel voorkomende zaken:

  • Creëren van omleidingen (links) op uw site naar phishing-pagina’s.
  • Plaatsen van virussen welke automatisch gedownload worden, wanneer iemand uw website bezoekt.
  • Het gebruiken van uw website om een Doos-aanval uit te voeren.

WordPress
bugfixes

02.

Alle software heeft bugs, WordPress ook. Bugs zijn fouten in een computerprogramma of -systeem waardoor het zich op een onbedoelde manier gedraagt. Ze kunnen rare fouten veroorzaken of programma’s laten crashen. Een bug uit zich doorgaans in de vorm van een foutmelding, maar het kan ook zijn dat het programma stopt met werken, of dat er een andere actie wordt uitgevoerd dan je verwacht. De meeste bugs worden overigens niet opgemerkt, daar ze de werking van het programma niet in de weg zitten. Het verhelpen van bugs noemen we debuggen.

Om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft werken, is het van essentieel belang om deze bugfixes te implementeren.

WordPress nieuwe functies
en verbeterde prestaties

03.

WordPress is nooit af en wordt voortdurend verbeterd. Elke belangrijke versie bevat nieuwe functies en prestatieverbeteringen. Uw website blijft dus mee ontwikkelen met alle ontwikkelingen op het internet en van apparaten. Zo blijft uw website goed werken op alle (nieuwe) systemen.

Naast de kerninstallatie van WordPress, worden plugins voortdurend bijgewerkt.

Beveilig jouw website tegen hackers

Voorkom problemen op je website

Updates van WP, plugins en thema’s

Verhoog de snelheid

Opschonen van database

Dagelijkse backup

WordPress up-to-date?

Sommige klanten kiezen ervoor om de WordPress website zelf up to date te houden. Dit is geen probleem, maar wij adviseren dit enkel en alleen te doen, wanneer u ook verstand heeft van websites. Denk weer aan die auto; repareert u deze ook zelf of doet u zelf de APK? Kies voor de makkelijke weg en focus op datgene waar u goed in bent. Bekijk onze abonnementen of neem verblijvend contact met ons op.

Onze prijzen

19,99

Basis

betaling per maand

Onderhoud per kwartaal
Voor Kleine websites
WordPress updates
Plugin updates
Thema updates
Dagelijkse backups
Voorrang op vragen
Malware monitoring
WP firewall

€19,99
35,00
Meest gekozen

Plus

betaling per maand

Onderhoud per kwartaal
Voor middelgrote websites en kleine webshops​​
WordPress updates
Plugin updates
Thema updates
Dagelijkse backups
Voorrang op vragen
Malware monitoring
WP firewall

€35,-
op maat

Extra

betaling per maand

Onderhoud per kwartaal
Voor grote webshops en websites​​
WordPress updates
Plugin updates
Thema updates
Dagelijkse backups
Voorrang op vragen
Malware monitoring
WP firewall

€Op aanvraag
Wanneer er een Major update uitkomt zal in overleg en tegen vergoeding het systeem ge-update worden.
Prijzen zijn excl. btw

Meer weten?

Neem contact op!

Wil je meer weten over ons onderhoudsabonnement? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen al jouw vragen over dit abonnement beantwoorden. Ook als je meer wil weten over WordPress onderhoud in het algemeen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op en we beantwoorden al je vragen.