Ontdek onze krachtige partners

Hier vind je een overzicht van onze waardevolle partners, softwares en tools die we met trots aanbevelen. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om jou de beste oplossingen te bieden voor het optimaliseren en verbeteren van jouw online aanwezigheid.

WP Rocket-logo

Onze partner op het gebied van caching voor WordPress websites. Naast razendsnelle hosting, kunnen we uw website nog sneller maken. Een trage website kost u bezoekers en dus (in)direct omzet. Het is geen geheim dat ook Google rekening houdt met de snelheid van uw website.

TranslatePress-logo

TranslatePress

Klik hier Klik hier

WordPress-vertaalplug-in die iedereen kan gebruiken. Een betere manier om uw WordPress-site rechtstreeks vanaf de front-end te vertalen, met volledige ondersteuning voor WooCommerce, complexe thema’s en sitebouwers. Een WordPress-vertaalplug-in die voor de verandering gemakkelijk te gebruiken is.

Swiss Up Labs-logo

Swiss Up Labs

Klik hier Klik hier

Free & premium extensies voor Magento 2. Swiss Up Labs levert oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Het brede aanbod aan Magento 2 extensies is nog maar een begin. Laat je business groeien!

Trienekens Online - Partner logo

OneStepCheckout Magento

Klik hier Klik hier

Een goede checkout zorgt simpelweg voor een betere conversie. Naast de standaard checkout, kiezen onze klanten vaak voor OneStepCheckout. De meest populaire One Step Checkout voor Magento 2.

Mangools-logo

Onze partner op het gebied van SEO tools. Een betaalbare all-in SEO tool voor ondernemers. KWFinder: zoekwoorden analyse tool. SERPChecker: analyseren van de zoekresultaten. SERPWatcher: bijhouden van de posities van uw zoekwoorden. LinkMiner: linkbuilding analyse tool. SiteProfiles: website analyse tool.

Trienekens Online - Partner logo

Premium extensies voor Magento 2. Mageworx helpt verkopers, bureaus en ontwikkelaars om betere online winkels te creëren. Slimme Magento 2 extensies & Shopify-apps is de main business.

Moneybird-logo

Moneybird is een veelgebruikte tool voor financieel beheer. Ze bieden zowel een gratis versie als een Pro versie aan. Hoewel de gratis versie handig is om kennis te maken met de software, is de Pro versie een verstandige keuze voor wie serieus met zijn financiën aan de slag wil gaan. Met de Pro versie vervang je veel andere (betaalde) tools en heb je geen extra kosten voor vergelijkbare diensten. Bovendien minimaliseer je op deze manier het gebruik van onnodige codes en scripts.

Trienekens Online - Partner logo

Is een data feed management tool. Ideaal om de producten uit uw webshop zichtbaar te maken op Google Shopping of bijv. vergelijkingssites als beslist.nl & Marktplaats. Vergroot uw bereik en laat uw omzet stijgen!

Elementor-logo

Is een veelgebruikte page builder voor WordPress. Ze bieden een gratis versie aan en een Pro versie. De gratis versie is leuk om kennis te maken met de pagebuilder, maar de Pro is een verstandige keuze. Zo vervangt de software een hoop (betaalde) plugins en heb je geen kosten voor een thema. Daarnaast maak je op deze wijze ook minder gebruik van overbodig codes en scripts.

Trienekens Online - Partner logo

UpdraftPlus is een populaire WordPress-backupplugin die gebruikers helpt bij het veiligstellen van hun websitegegevens. Met deze plugin kunnen gebruikers eenvoudig regelmatige back-ups maken van hun WordPress-site en deze herstellen in geval van een noodsituatie, zoals een hackaanval of gegevensverlies. UpdraftPlus biedt een intuïtieve interface waarmee gebruikers hun back-upschema kunnen aanpassen en verschillende opslagopties kunnen kiezen, zoals cloudopslagdiensten zoals Dropbox, Google Drive en meer. Dankzij de betrouwbare en effectieve functionaliteiten is UpdraftPlus een vertrouwde keuze geworden voor WordPress-gebruikers die gemoedsrust willen hebben wat betreft de veiligheid en betrouwbaarheid van hun websiteback-ups.

Geef ons een digitale high five door je gegevens achter te laten

We beloven je geen eindeloze telefoontjes, maar een samenwerking gebaseerd op digitaal succes!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Trienekens Online | Contact form afbeelding Trienekens Online | Contact form afbeelding